Get Adobe Flash player
nyitvatartas.png

Felszerelések

Kölcsönzési ár (Ft/nap)
Carving szett (sí+cipő+bot) 2500.-
Külön:  
síléc 2000.-
síbot 300.-
sícipő 800.-
Snowboard szett (deszka+kötés+cipő) 2500.-
Külön:  
Snowboard lap 1500.-
SB lap+kötés 2000.-
Snowboard cipő 800.-
Kötés 600.-
Flow szett (deszka+Flow kötés+cipő) 3000.-
Külön:  
SB lap + Flow kötés 2500.-
Flow kötés 1000.-
   
Síbox (5-6 pár síléc részére, kulccsal zárható, 380 literes) 2000.-
Ruházat  
Sí- és snowboardkabát 800.-
Sí- és snowboardnadrág 800.-
Védőfelszerelés  
Sisak (felnőtt) 700.-
Sisak (gyerek) 500.-
Síszemüveg 700.-
Gerincprotektor 700.-
Farcsontvédő 600.-
Térdvédő 500.-
Csuklóvédő 500.-
Gyerek szett  
130 cm-es vagy az alatti síléc + cipő + bot 2000.-
120 cm-es vagy az alatti snowboard + kötés + cipő 2000.-

 


 

 

Kölcsönzés - Kölcsönzési feltételek

 

2 db fényképes igazolvány (személyi igazolvány, lakcímkártya, útlevél vagy jogosítvány) bemutatása a kölcsönzéskor

A sporteszközök elvitelekor a teljes kölcsönzési összeg kifizetése
A kölcsönzési szerződés hiánytalan kitöltése, aláírása
Hétvégi kölcsönzés (péntektől hétfőig) 3 napos napos kölcsönzésnek számít. A 3 napot meghaladó kölcsönzésnél az elvitel és a visszahozatal napját nem számoljuk (csak a köztes napokat kell kifizetni!). A kölcsönzött eszközök elvitele és visszahozatala a kölcsönzési szerződésen szereplő napokon bármilyen tetszőleges időpontban történhet nyitvatartási időben.

Minden ügyfelünk magas szintű carvingsí és snowboard felszerelések közül választhat a személyes igényei lapján. Természetesen ehhez megfelelő szakmai segítséget nyújtunk. A kölcsönzés előzetes megbeszélés és próba (cipők, ruházat) után történik, előjegyzéses rendszerben. Így garantáltan az előzetesen kiválasztott, megfelelő felszerelést kapja az ügyfél (vaxolva, élezve). Kérjük a kedves ügyfeleket, hogy lehetőség szerint a kapkodást elkerülve az utazás előtt pár nappal, héttel keressenek fel minket nyitvatartási időben.

Snowboardkölcsönzés


A snowboardfelszerelés áll egy deszkából, egy pár kötésből és egy pár snowboardcipőből.Természetesen lehetőség van arra is, hogy nem egy teljes felszerelést bérelsz, hanem csak egy részét (pl. csak cipőt, csak kötést stb.). Sőt a vásárlásra is alkalom nyílik igény szerint: új és 100-150 db használt snowboard közül választhatsz.
Különböző kötéseink vannak: puha cipőhöz (free style kötés: hagyományos 2 racsnis) kemény, alpin cipőhöz (ez a cipő hasonlít a sícipőre), step-in kötés (a cipő talába van beleépítve a kötés, amit bele kell illeszteni a deszkán lévő fémszerkezetbe), illetve Flow-kötés (a free style-tól abban különbözik, hogy nem 2 db racsni és egy háttámla tartja a cipőt, hanem a háttámlán kívűl egy db ún. papucs).

Síkölcsönzés


A sífelszereléshez hozzátartozik a léc, bot, és sícipő. Természetesen lehetőség van arra is, hogy nem egy teljes felszerelést bérelsz, hanem csak egy részét (pl. csak cipőt,botot, csak lécet kötéssel stb.).Általában már Carving lécekkel dolgozunk, de még megtalálható nálunk a régebbi típusú, hagyományos léc is. Elérő a kölcsönzési áruk.

Ruházat és védőfelszerelések kölcsönzése


A ruhakölcsönzésre természetesen ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint a sporteszközök bérlésére (3 napnál több kölcsönzés esetén nem számoljuk az elvitel és visszahozatal napját). Van lehetőség snowboard- és sídzseki, snowboard- és sínadrág, illetve különböző védőfelszerelések kölcsönzésére, amelyek használata elengedhetetlen akár a kezdéskor, akár már egy magasabb szinten.