Get Adobe Flash player
nyitvatartas.png


A snowboardfelszerelés áll egy deszkából, egy pár kötésből és egy pár snowboardcipőből.Természetesen lehetőség van arra is, hogy nem egy teljes felszerelést bérelsz, hanem csak egy részét (pl. csak cipőt, csak kötést stb.). Sőt a vásárlásra is alkalom nyílik igény szerint: új és 100-150 db használt snowboard közül választhatsz.
Különböző kötéseink vannak: puha cipőhöz (free style kötés: hagyományos 2 racsnis) kemény, alpin cipőhöz (ez a cipő hasonlít a sícipőre), step-in kötés (a cipő talába van beleépítve a kötés, amit bele kell illeszteni a deszkán lévő fémszerkezetbe), illetve Flow-kötés (a free style-tól abban különbözik, hogy nem 2 db racsni és egy háttámla tartja a cipőt, hanem a háttámlán kívűl egy db ún. papucs).

 

 

 

Síkölcsönzés


A sífelszereléshez hozzátartozik a léc, bot, és sícipő. Természetesen lehetőség van arra is, hogy nem egy teljes felszerelést bérelsz, hanem csak egy részét (pl. csak cipőt,botot, csak lécet kötéssel stb.).Általában már Carving lécekkel dolgozunk, de még megtalálható nálunk a régebbi típusú, hagyományos léc is. Elérő a kölcsönzési áruk.

Ruházat és védőfelszerelések kölcsönzése


A ruhakölcsönzésre természetesen ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint a sporteszközök bérlésére (3 napnál több kölcsönzés esetén nem számoljuk az elvitel és visszahozatal napját). Van lehetőség snowboard- és sídzseki, snowboard- és sínadrág, illetve különböző védőfelszerelések kölcsönzésére, amelyek használata elengedhetetlen akár a kezdéskor, akár már egy magasabb szinten.